Algemeen

Je eigen interieurontwerper

 

 

Het inrichten van je huis is een hele klus. Dag en nacht, met of zonder een partner, er moeten enorm veel beslissingen genomen worden. Zeker als de ruimte niet ideaal is en er veel hoeken zijn die lastig zijn in te delen, kan het veel stress opleveren. Het conceptbureau Tilburg staat daarom gelukkig voor je klaar met een advies.

Persoonlijke interieurontwerper

Elk individu en huishouden heeft zijn of haar eigen stijl en leefomstandigheden. Of het nou gaat om een gezin met jonge kinderen, je met zijn tweetjes woont of alleen, er zijn vele smaken en wensen om rekening mee te houden. Als persoonlijke interieurontwerper is het de taak om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk gehandhaafd wordt naar elke persoonlijke wens van een klant.

Ruimte en omgeving

Het conceptbureau Tilburg houdt een multidisciplinaire aanpak aan, waarin er rekening wordt gehouden met verschillende aspecten. Ten eerste met de persoonlijke smaak en voorkeuren van de klant, maar verder ook wat de voorkeuren zijn met de ruimte en de omgeving zelf. Het is namelijk belangrijk dat deze twee in balans zijn, om zo de gehele ultieme woonervaring op te doen.

Openbare projecten

Privéwoningen is niet het enige wat het conceptbureau van Tilburg adviseert. Ruimtes met een openbare functies, zoals musea of een wachtruimte kunnen ook worden ingericht. Dit heeft ook als optie dat het gehele project wordt ontwerpen. Waarin weer een balans is tussen de architectuur van de indeling en de inrichting ervan. Zodat deze prima op elkaar aansluiten. Het is daarom ook belangrijk dat het niet ruimtes zijn die een lust zijn voor het oog, maar dat deze ook functioneel en praktisch bruikbaar zijn.
 

Storytelling

De architectuur en interieurdesign vertellen een verhaal, een gevoel dat bij de gebruiker opwekt. Het doel is dan ook een warme al dan niet huiselijk atmosfeer te creëren, of het nou gaat om het interieur of het exterieur.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *